Torsdag, 2. april 2020
Vadum borgere samlede affald på gader og veje

Vadum borgere samlede affald på gader og veje Fremhævet

Der blev samlet affald i Vadum og på alle indfaldsveje.

 

I år havde Danmarks Naturfredningsforening bestemt at der skulle samles affald d. 2. april.

Vadum Borgerforening deltog for niende gang i projektet, dvs. vi organiserede indsamlingen; igen i år blev vi positiv overrasket over så mange frivillige som mødte op. Ikke mindst Missionsforbundet er trofaste hver år, men der er også mange andre der kommer år efter år, og det glæder os især, at mange familier med børn deltager, og på den måde lærer børnene, at man ikke skal smide sit affald i naturen.

Selve byområdet var dog allerede renset af elever fra Vadum skole et par dage før, men der var desværre stadig meget at samle ind på indfaldsvejene til Vadum.

 

Kl.10.00 blev de forskellige hold kørt ud til start, hvorefter de arbejdede sig frem mod Vadum, og til slut mødtes alle hold i Byparken, hvor der var varme pølser, samt sodavand og øl som belønning. Vi havde ikke helt styr på hvor mange der deltog, men regner med et sted imellem 40 og 50 og foreningens trailer var helt fuld af affaldssække.

Borgerforeningen kan ikke tage æren for at vejret var dejligt, det syntes som om alle nød den friske gåtur, men ærgerligt at mange ikke kan tage deres affald med hjem, i stedet for at smide det i rabatten eller vejgrøfter.

 

Til slut siger Vadum Borgerforening tak for hjælpen, vi er nok nødt til at mødes igen næste år.

About Author